Web Analytics Made Easy - Statcounter

ماشین های جوجه کشی جدید که توسط گروه صنعتی اسکندری ( تولید کننده برگزیده خانه صنعت در سال ۹۵ ) طراحی و تولید گردیده­ است امکان جوجه گیری از تخم انواع پرندگان علاوه بر تخم نطفه دار مرغ را برای سرتاسر کشور فراهم می‌کند. ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۸ بازار نظرات

 

دستگاه های جوجه کشی یا اصطلاحا انکوباتور­ها از جمله مهمترین ملزومات مورد استفاده در صنعت طیور کشور میباشند و سالانه حدودا 11 میلیون دلار صرف واردات انواع مختلف دستگاه جوجه کشی در کشور میگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله مهمترین ویژگی های دستگاه های جوجه کشی وارداتی که باعث ارجح بودن آنها بر نمونه های داخلی میگردد استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی و منطق فازی در این ماشین های جوجه کشی میباشد.

برای اولین بار در کشور یکی از تولید کنندگان ماشین جوجه کشی در شمالغرب کشور با همکاری اساتید دانشگاه صنعتی ارومیه موفق به تولید انبوه ماشین جوجه کشی هوشمند منطبق برمنطق فازی در کشور شده­‌اند.

ماشین های جوجه کشی جدید که توسط گروه صنعتی اسکندری ( تولید کننده برگزیده خانه صنعت در سال 95 و بزرگترین تولید کننده ماشین جوجه کشی در خاورمیانه ) طراحی و تولید گردیده­ است امکان جوجه گیری از تخم انواع پرندگان علاوه بر تخم نطفه دار مرغ را برای سر­تاسر کشور فراهم میکند.

با استفاده از نسل جدید ماشین های جوجه کشی ساخته شده توسط این کارخانه امکان تهیه جوجه های یک روزه مرغداری های سرتاسر کشور در محل مرغداری و یا در فارم های مرغ مادر فراهم گردیده است و همچنین با توجه به هوشمند و فازی بودن پروتکل تنظیم دما و رطوبت در این دستگاه­ های جوجه کشی ، تولید جوجه یک روزه در سرتاسر اقلیم ایران وجود خواهد داشت.

علاوه بر مرغداری ها با دست یابی صنعت کشور به این تکنولوژی جدید امکان جوجه کشی از سایر پرندگان جهت بهره برداری از تخم و گوشت آنها فراهم خواهد شد. به گزارش واحد خبر استان آذربایجان غربی تاکنون علاوه بر نژادهای مختلف مرغ از این دستگاه ها برای جوجه کشی از شترمرغ ، بلدرچین ، کبک ، بوقلمون ، اردک و غاز و قرقاول نیز استفاده شده است.

به گفته مهندس اسکندری مدیریت فروش این کارخانه به ازای هر ماشین جوجه کشی متوسط و بزرگ که در این کارخانه تولید میشود دو شغل به صورت مستقیم ایجاد میگردد همچنین امکان ایجاد اشتغال در کارگاه­ های کوچک و متوسط پرورش انواع پرندگان مانند بلدرچین و کبک و بوقلمون نیز تقویت میگردد.به گفته ایشان گروه صنعتی اسکندری به عنوان بزرگترین سازنده ماشین جوجه کشی در ایران مطرح بوده و انواع دستگاه های جوجه کشی هوشمند با ظرفیت 10 تا صد هزار تخم را تولید و علاوه بر بازار داخلی به برخی کشور­های عرب حوزه خلیج فارس و آسیای میانه نیز صادر مینماید.

مدیریت فروش این مجتمع تولیدی در ادامه می افزاید علاوه بر بهره برداری از ماشین های جوجه کشی غول پیکر این کارخانه در واحد های مرغ مادر سرتاسر کشور از دستگاه جوجه کشی خانگی این کارخانه جهت جوجه کشی و پرورش طیور محلی و بومی نیز استفاده گسترده ای صورت میگرید به گفته ایشان درآمد خالص یک واحد خود اشتغالی روستایی که با استفاده از دستگاه های ارزان قیمت این کارخانه اقدام به جوجه کشی از بوقلمون بومی مینماید در سال از 50 میلیون تومان تجاوز میکند.

به نظر می رسد جوجه کشی و پرورش پرندگانی مانند غاز و اردک در شمال کشور ، بوقلمون در منطقه آذربایجان و جوجه کشی و پرورش کبک ، بلدرچین در مناطق مرکزی ایران رونق بیشتری داشته باشد.

این کارخانه تخصصی تولید انکوباتور پرندگان دستگاه جوجه کشی حرفه ایمخصوص تکثیر پرندگان زینتی گران قیمت و خاص نیز تولید مینماید که بیش از 90 درصد این تولیدات به کشور­های عرب حوزه خلیج فارس صادر میگردد این دستگاه های جوجه کشی که بسیاری از باغ وحش های کشور نیز به آن تجهیز شده­اند توانایی جوجه گیری از پرندگان زینتی مانند طاووس ، کاسکو ، طوطی ، فنج و همچنین پرندگان شکاری مانند شاهین و عقاب را دارند و در تولید آنها نیز از منطق فازی و تکنولوژی هوش مصنوعی بهره برداری گردیده است.

انتظار می رود با روند رو به رشد تولید ماشین های جوجه کشی هوشمند در کشور علاوه بر رونق اشتغال مولد و خود اشتغالی در کشور روند خروج ارز از محل واردات ماشین های جوجه کشی معکوس گردد.

رپورتاژ آگهی: این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط تسنیم تایید و یا رد نمی شود.

R1234/P1234/S1407/CT12 واژه های کاربردی مرتبط رپورتاژ آگهی

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۱۲۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدتر از قتلگاه فریدون کنار کجاست؟ | امن‌ترین کشور برای پرندگان مهاجر اینجاست

همشهری آنلاین- زهرا رفیعی: اگر بخواهیم نگاهی منطقه‌ای به کشتار پرندگان مهاجری که قابلیت خورده شدن داشته باشیم، شاید کمتر منطقه‌ای به پای کشورهای حاشیه شرقی مدیترانه برسد که سالانه ۱۱ تا ۳۶ میلیون بال پرنده در آن شکار می‌شود. امروز (پنجشنبه۲۰ اردیبهشت) روز جهانی پرندگان مهاجر است. گونه‌های متنوعی از پرندگان مهاجر یا از آسمان ایران عبور می‌کنند به مناطق گرمتر می‌روند و یا زمستان را در نیمه دوم سال در تالابهای ایران می‌گذرانند. پرندگان مهاجر محدود به گونه‌های قابل شکار و خوردن نمی‌شوند. ۷۰ درصد از پرنده‌هایی که در ایران می‌بینید مهاجرند.

پرندگان مهاجر به دلایل مختلفی جانشان در خطر است. اگر وجود ۱۰۰ میلیون گربه وحشی و بدون صاحب را کنار بگذارید، گسترش سریع شهرها و تاثیر مخربی که بر محیط زیست می‌گذارند برخی از گونه‌های مهاجر را به لبه انقراض کشانده است. اما امن‌ترین کشورها برای مهاجران آن هم به طور کاملا نسبی، آنهایی هستند که به کنوانسیون‌های بین‌المللی حفاظت از پرندگان پیوسته و برنامه‌های حفاظتی اجرا می‌کنند. از میان ۹ مسیر مهاجرت، مسیر آسیای شرقی-استرالیا یکی از خطرناک ترین مسیرهای پرواز در جهان برای پرندگان مهاجر است.

به عمل رفت و برگشت پرندگان از زیستگاه بهار و تابستان‌گذرانی به زیستگاه پاییز و زمستان‌گذرانی و بالعکس که معمولاً به واسطه تغییر فصل رخ می‌دهد، کوچ گفته می‌شود. کوچ معادل کلمه Migration است که اصطلاحاً در زبان محاوره، مهاجرت گفته می‌شود. به طور کلی دو نوع مهاجرت در میان حیوانات و مخصوصاً پرندگان وجود دارد: یکی مهاجرت روزانه و دیگری مهاجرت فصلی. در مهاجرتهای فصلی که در فصول مختلف صورت می‌گیرد، پرنده در یک فصل معین زادگاه و محل تولیدمثل خود را ترک نموده و در فصل دیگر مراجعت می‌نماید.

دلایل کشتار پرندگان مهاجر در دنیا مسومیت در جنوب صحرای آفریقا (برای مراقبت از دام کرکس‌ها را مسموم می‌کنند) تیراندازی برای تفریح در اروپا و آمریکای شمالی به دام انداختن پرندگان آوازخوان در آسیا قاچاق پرندگان در آمریکای جنوبی صید برای تامین خوراک صرفا لذیذ در خاورمیانه

ناامن‌ترین کشورهای دنیا برای پرندگان مهاجری که قابلیت خورده شدن دارند

مصر، لبنان، سوریه، مراکش، الجزایر، ایران، عراق، عربستان

امن‌ترین کشورهای دنیا برای پرندگان مهاجر

کره شمالی، استرالیا، نیوزلند، کانادا، ایالات‌متحده، نروژ

چه گونه‌هایی در دنیا بیشتر شکار می‌شوند

انواع اردک

انواع غاز

انواع کبوترها

بلدرچین

فاخته

مهاجران در پنجره آمار

۱۱ هزار گونه پرنده در دنیا وجود دارد.

۱۸۰۰ گونه پرنده مهاجرت طولانی می‌کنند.

۵۰ میلیارد قطعه پرنده هر ساله در دنیا مهاجرت طولانی می‌کنند.

۷۰ درصد پرندگان ایران مهاجر هستند.

۳۴۰ گونه از پرندگان ایران مهاجرند.

۱۰۰ گونه پرنده مهاجر از ایران فقط عبور می‌کنند.

مسیرهای اصلی و طولانی مهاجرت پرندگان در دنیا: ۸ مسیر مهاجرت پرندگان ۱- آسیای شرقی – استرالیا: (خطرناکترین مسیر مهاجرت پرندگان در دنیا)

۸۵ میلیون کیلومتر مربع

۳۷ کشور

۴۹۲ گونه

۲- مسیر دریای سیاه و مدیترانه‌ای:

۴۹ میلیون کیلومتر مربع

۱۰۱ کشور

۳۰۲ گونه

۳- مسیر می‌سی‌سی‌پی- آمریکا

۳۰ کیلومتر مربع

۲۷ کشور

۳۸۲ گونه

۴- مرکز و جنوب آسیا:

۳۴ میلیون کیلومتر مربع

۲۹ کشور

۳۰۷ گونه

۵- مسیر اقیانوس اطلس شرقی -غرب آفریقا:

۴۶ میلیون کیلومتر مربع

۷۵ کشور

۲۹۷ گونه

۶- مسیر ناحیه غربی اقیانوس آرام

۲۱ میلیون کیلومتر مربع

۱۸ کشور

۳۲۳ گونه

۷- مسیر شرق آسیا- شرق افریقا

۵۷ میلیون کیلومتر مربع

۶۴ کشور

۳۳۱ گونه

۸- مسیر اقیانوس اطلس -آمریکا:

۳۴ میلیون کیلومتر مربع

۴۶ کشور

۳۹۵ گونه

کد خبر 850486 برچسب‌ها حیوانات - انقراض گونه‌ها مهاجرت حیوانات - پرندگان محیط زیست ایران

دیگر خبرها

  • بدتر از قتلگاه فریدون کنار کجاست؟ | امن‌ترین کشور برای پرندگان مهاجر اینجاست
  • اولین تصاویر آتش‌سوزی کارخانه مدیران خودرو در بم
  • ببینید | اولین تصاویر در آتش‌سوزی در کارخانه مدیران خودرو در بم
  • قتل فرزند کوچک‌تر جلوی چشم مادر! (+عکس)
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • عملیات دیدنی تولید شکلات‌های نوتلا در کارخانه از نمای نزدیک (فیلم)
  • بهره‌برداری از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در قالب مصوبات سفرهای استانی در دولت سیزدهم
  • قتل فرزند کوچک‌تر جلوی چشم مادر!/ عکس
  • اولین ماشین علی دایی چه بود؟
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه