Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-09@04:52:11 GMT

راهکار اسباب کشی امن از تهران به شهرستان

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۳۵۴۹۹

اگر قصد اسباب کشی از تهران به شهرستان را دارید این مطلب را تا انتها بخوانید. قطعا اسباب کشی به شهرستان از آن نوع اسباب کشی هایی است که نگرانی بسیار زیادی را به همراه دارد.

مسافت طولانی، حجم اثاثیه و لوازم، وسایل شکستنی، لوازم بزرگ مثل ساید بای ساید، مبلمان ، پیانو و ... این ها همه کنار هم این نگرانی را بزرگتر می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بارکو با استفاده از تکنولوژی های به روز و ابزاری که دارد این نگرانی را برای از بین می برد. در ادامه نکاتی را برای اسباب کشی به شهرستان مرور می کنیم.

رصد بار در اسباب کشی به شهرستان

به نظر می رسد شما قصد اسباب کشی به شهرستان را دارید. یکی از مشکلاتی که برای شما درگیری ذهنی ایجاد کرده، مسافت طولانی است. شما می خواهید از تهران به شهرستان های اطراف یا حتی شهر های بزرگ و دور بروید. اولین اقدام شما برای رفع این مشکل چیست؟

اگر بدانید ابزاری است که شما می توانید بار خود را کنترل کنید و زمان رسیدن آن را به مقصد بررسی کنید؛ آیا خیالتان راحت تر نمی شود؟ بارکو با توجه به استفاده از ابزار هوشمند و نقشه رصد بار این امکان را برای شما فراهم می کند. پس به نظر می رسد با یک راه حل کوتاه این مشکل شما حل شده است.

سلامت بار در مسیر

حالا شما ابزاری دارید که وضعیت ماشین باربری را تا انتهای مقصد می توانید بررسی کنید. اما سوال اصلی اینجا است که آیا شما از سلامت بار خود هم اطلاع دارید؟

درسته. هیچ ابزار خاصی در علم جدید و تکنولوژی هنوز تولید نشده که بتوانید سلامت یک وسیله را تا انتهای مسیر بدانید. اما مسائلی است که ذهن شما را نسبت به این مسأله با آرامش بیشتری همراه می کند. باربری و اتوبار بارکو با پک های بسته بندی محکم و حرفه ای این چالش را برای شما رفع می کند. با توجه به نیروهای متخصص در بسته بندی و استفاده از ابزار با کیفیت بسته بندی اسباب و وسایل شما در کمترین زمان و با بهترین حال انجام می شود تا بار شما آماده سفرهای طولانی شود.

ماشین باربری مناسب

آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که نوع ماشین باربری در مسافت های طولانی تأثیر گذار است. این که شما در چه فصلی قصد اسباب کشی دارید، در انتخاب ماشین باربری شما تاثیر دارد. خاور اسباب کشی و کامیونت دارای کابین مسقف(فلزی، پارچه ای) هستند که در شرایط جوی نامساعد مانند بارش برف و باران از بار شما مراقبت می کنند.

بیشتر باربری هایی که به مقصد شهرستان اسباب کشی می کنند از چادرهای برزنتی برای اتاق خود استفاده می کنند. در حالی که بهترین ماشین باربری برای اسباب کشی به شهرستان ماشینی است که دارای اتاق کاملا فلزی باشد. این نوع از ماشین هم امنیت در تمام فصل ها را دارد و هم بار شما را در مقابل ضربه ها حفظ می کند. بارکو نیز با استفاده از بهترین کامیونت ها و بهترین اتاق های فلزی در کنار شما است.

بیمه اسباب کشی به شهرستان

یکی از مواردی که تمام باربری ها و اتوبارها تأکید دارند هنگام قرارداد لفظی، داشتن بیمه برای اسباب کشی به شهرستان است. بد نیست بدانید با توجه به قوانین بیمه گذار اسباب دست دوم به دلیل عدم قیمت گذاری ماجرای بیمه صحت ندارد. حتما می پرسید چه جایگزینی برای این موضوع وجود دارد؟

بهترین بیمه برای اسباب کشی به شهرستان استفاده از باربری و اتوبار مطمئن، استفاده از کارگر و راننده مطمئن، استفاده از ماشین مناسب و مهمترین مورد بسته بندی اسباب و وسایل منزل شما است. شما اگر این موارد را انجام دهید؛ بار خود را بیمه کرده اید. البته که هزینه بیمه هم پرداخت نمی کنید.

در پایان قابل ذکر است اگر می خواهید همین حالا به شهر دیگری نقل مکان کنید با کارشناسان بارکو تماس بگیرید و قبل از هر اقدام با آن ها مشاوره کنید. سفر خوبی را برای شما آرزو می کنیم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: چنار محمودی ایدز کامبوج مجید تخت روانچی عباس ایروانی سحر تبر اثاث کشی اسباب کشی چنار محمودی ایدز کامبوج مجید تخت روانچی عباس ایروانی سحر تبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۵۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب‌شناسی راهکار تقویت فرآیند جبهه‌ سازی در عرصه فرهنگی است

به گزارش خبرنگار مهر، دومین جلسه از سلسله نشست‌های رسالت اندیشی دفتر بانوان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان گیلان ظهر سه شنبه با هدف مرور و بازخوانی بیانات مقام معظم رهبری پیرامون تشکیل جبهه فرهنگی و کارکردهای آن برگزار شد.

«راضیه فلاح» فعال فرهنگی در این نشست با بیان اینکه هنوز جبهه فرهنگی به معنای عام آن به طور کامل در کشور شکل نگرفته اظهار کرد: تحقق جبهه سازی در عرصه فرهنگ نیازمند پشتوانه فکری و تئوریک است؛ همانند عملکرد یکپارچه حزب جمهوری اسلامی در سال‌های اولیه انقلاب.

این فعال فرهنگی با تاکید بر لزوم توجه به سیر کار تشکیلاتی در فرایند جبهه‌سازی گفت: ارزش و اهمیت کار تشکیلات تا چندسال گذشته مورد توجه نبود و هر گروهی با توجه به سلیقه شخصی خودش پیش می‌رفت اما امروز این فرایند در حال اصلاح است.

وی جبهه سازی در عرصه فرهنگی را کاری جدی و عمیق دانست و تصریح کرد: حضور شخصیت‌هایی مانند حجت‌الاسلام پناهیان و همراهی آن‌ها با جبهه فرهنگی به تقویت پشتوانه فکری جبهه کمک خواهد کرد.

فلاح موازی کاری مجموعه‌های فرهنگی را از جمله آفت‌های حوزه جبهه سازی دانست و تصریح کرد: عدم هم افزایی و هم فکری مجموعه‌های فرهنگی در اجرای عملیات‌های فرهنگی سبب شده تا نقشه راه مشخصی وجود نداشته باشد و موازی کاری ایجاد شود.

لزوم اتحاد و هم افزایی مجموعه‌های فرهنگی

«سیده زهرا نیک پی» یکی دیگر از فعالان فرهنگی گیلان نیز در این نشست با تاکید بر لزوم اتحاد و هم افزایی مجموعه‌های فرهنگی اظهار کرد: مجموعه‌های فرهنگی در شرایط کنونی باید از اختلافات پرهیز کنند و با همفکری و هم افزایی در مسیر جبهه سازی فرهنگی گام بردارند.

این فعال فرهنگی آسیب‌شناسی و بررسی فرایند اقدامات فرهنگی را از جمله الزامات تقویت فعالیت‌های مجموعه‌ها در عرصه فرهنگی دانست و گفت: آسیب‌شناسی تشکیلات از جمله تأکیدات مقام معظم رهبری در عرصه فرهنگ است.

وی با اشاره به نقش اثرگذار جوانان در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی افزود: جوانان می‌بایست در رأس مجموعه‌های فرهنگی قرار بگیرند و با شنیدن انتقادات، راهکارها و پرهیز از منیت به دنبال تعالی تشکیلات فرهنگی باشند.

کد خبر 6099353

دیگر خبرها

  • شیر نخوردن نوزاد؛ بررسی ۰ تا ۱۰۰ دلایل + راهکار
  • کنترل چاه‌های کشاورزی بهترین راهکار تعادل در مصرف آب
  • شیر نخوردن نوزاد؛ بررسی 0 تا  100 دلایل + راهکار
  • شوراهای اسلامی در احصاء مطالبات مردم و ارائه راهکار برای رفع چالش‌ها پیشگام باشند
  • آسیب‌شناسی راهکار تقویت فرآیند جبهه‌ سازی در عرصه فرهنگی است
  • نقدی بر حصار کشی و اسباب‌کشی درختان از پارک‌ها
  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • راهکار بیژن نوباوه برای حرکت فرهنگی برای حجاب؛ از سخت‌ترین کار شروع کردیم | فیلم
  • راه‌اندازی بازارهای روز، راهکار ساماندهی سد معبر و مشاغل مزاحم شهری در ارومیه
  • راهکار دولت برای پایان بلاتکلیفی ۳۲ ساله مالکان هفت‌آسیاب