Web Analytics Made Easy - Statcounter

رپورتاژ تبلبیغی / آیا قصد دارید که فعالیت تجاری خود را با جوجه کشی از پرنده های مختلف شروع کنید؟ اگر پاسخ شما مثبت است ما پاسخگوی نیاز شما هستیم.

آیا قصد دارید که فعالیت تجاری خود را با جوجه کشی از پرنده های مختلف شروع کنید؟ اگر پاسخ شما مثبت است ما پاسخگوی نیاز شما هستیم. یک منبع بسیار کامل در عرصه دستگاه های جوجه کشی و تجهیزات مرغداری نیاز دارید  که برای پوشش کامل نیاز کار آفرینان و پرورش دهندگان طیور انواع دستگاه جوجه کشی کوچک، متوسط و صنعتی به بازار عرضه مینماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستگاه های جوجه کشی این وب سایت حاصل کوله باری از تجربه 26 ساله بوده که بر اساس تکنولوژی پیشرفته و نوین طراحی و تولید میشوند و به لحاظ کیفیت هم تراز با نمونه های موفق خارجی می باشند.

پرورش طیور و جوجه کشی از آنها یک کسب و کار سودآور می باشد که بازگشت سرمایه آن نیز سریع است. اگر دانش تخصصی لازم را برای شروع این کار در اختیار ندارید و برای اولین بار است که می خواهید در این عرصه قدم بگذارید، نگران نباشید ما در این کسب و کار همراه شما هستیم و تمامی آموزش های لازم برای موفقیت در این تجارت را در اختیار شما قرار میدهیم.

چرا جوجه کشی؟

پاسخ به این سؤال کوتاه می باشد. زیرا این کسب و کار بسیار سودآور بوده و بازگشت سرمایه آن نیز سریع است. صنعت پرورش طیور یکی از مشاغلی می باشد که در جهان به سرعت در حال رشد و توسعه است. تخم و گوشت پرنده های مختلف نظیر مرغ، بوقلمون و ... منبع بسیار مناسب برای تأمین پروتئین می باشد و تقاضا برای تخم و گوشت آنها همیشه رو به افزایش است.

آیا برای شروع جوجه کشی به سرمایه زیادی احتیاج دارم؟

خیر، شما می توانید با سرمایه کم نیز این کسب و کار را شروع کنید و تقریبا ظرف یک ماه به درامد برسید. در ابتدا می توانید در ظرفیت های پایین اقدام به جوجه کشی نمایید و سپس کسب و کار خودتان را توسعه دهید و از دستگاه های صنعتی استفاده کنید.

 

 

 

 

از کجا تجهیزات لازم را برای شروع جوجه کشی تهیه کنم؟

وب سایت joojekesh.com انواع دستگاه جوجه کشی پیشرفته و حرفه ای و خانگی عرضه میکند که بسته به نیاز و توان خود می توانید از آن بهره ببرید. در این وب سایت طیف وسیعی از انواع دستگاه های جوجه کشی اعم از خانگی، اتوماتیک، حرفه ای، نیمه صنعتی و صنعتی موجود می باشد. علاوه بر این قطعات مختلف برای ساخت دستگاه جوجه کشی همچون  شانه جوجه کشی  موتور، کنترلر جوجه کشی، حسگر دما و رطوبت و ... و لوازم مرغداری نیز در این وب سایت در اختیار شما قرار دارد که می توانید آن را تهیه کنید. این وب سایت با ارائه محصولات متنوع و بی نظیر تمامی نیازهای شما در زمینه پرورش طیور را پوشش می دهد.

برای شروع جوجه کشی به چه تجهیزاتی نیاز دارم؟

از همه مهمتر به تخم نطفه دار و دستگاه جوجه کشی نیاز خواهید داشت. ما به شما مشاوره رایگان قبل خرید ارائه میدهیم تا بهترین دستگاه و متناسب ترین آن را برای کسب و کار خود انتخاب کنید. علاوه بر این در مورد نیازهای خاص جوجه کشی نیز صحبت خواهیم کرد.

برای شروع جوجه کشی به چه امکاناتی نیاز دارم؟

برای کار با دستگاه جوجه کشی و همچنین عملکرد بهینه آن باید یک اتاق مجزا برای آن در نظر بگیرد. اتاق مد نظر باید جریان هوای مطلوبی داشته و دما و رطوبت داخل آن برای جوجه کشی ایده آل باشد. در حالت ایده آل دمای اتاق مابین 18 الی 25 درجه سانتی گراد با رطوبت نسبی 40 الی 50 درصد برای جوجه کشی مناسب است. از این رو اگر در محل مورد استفاده دستگاه هوا سرد باشد باید از تجهیزات گرمایشی (گرمایش پاک) که اکسیژن اتاق را مصرف نمی کنند، بهره ببرید.

چقدر فضا نیاز دارم؟

فضای مورد نیاز دقیقا به ظرفیت جوجه کشی که قصد آن را دارید بستگی دارد. به طور کلی دستگاه های جوجه کشی فضای بسیار کمی اشغال میکنند. البته باید محل مورد استفاده دستگاه فضای کافی برای جوجه های تازه متولد شده نیز داشته باشد. بسیاری از افراد جوجه کشی را در یک اتاق اضافی منزل و یا حتی گاراژ انجام میدهند.

چطور از جوجه کشی کسب درامد داشته باشم؟

درآمد شما به نوع پرنده بستگی دارد. پرنده های زینتی و گران قیمت بازار خرید و فروش خود را دارند. شما می توانید با تهیه تخم نطفه دار انواع پرنده زینتی، اقدام به جوجه کشی از آن نمایید. سپس جوجه ها را به مدت کوتاه پرورش دهید و آنها را به فروش برسانید. بعنوان مثال تخم نطفه دار طاووس هندی 80 هزار تومان قیمت دارد. ولی جوجه طاووس بالای 300 هزار تومان قیمتش می باشد که طبیعتا طاووس بالغ نیز از قیمت بسیار بیشتر برخوردار خواهد بود.

اما علاوه بر پرنده های زینتی می توانید با پرورش و فروش جوجه های یک روزه مرغ، بوقلمون، غاز، بلدرچین، کبک، و... نیز کسب درامد داشته باشید.

فرایند جوجه کشی چگونه انجام میگیرد؟

برای تبدیل تخم های نطفه دار به جوجه چندین عامل دخیل هستند که مهمترین آنها دما، رطوبت، چرخش مناسب و تهویه کافی می باشند. در بیشتر دستگاه های جوجه کشی سیستم های اتوماتیک برای تأمین دما، رطوبت، چرخش و تهویه طراحی میشود. علاوه بر این کنترلر جوجه کشی برخی از دستگاه ها دارای تنظیمات اتوماتیک برای جوجه کشی از پرنده های مختلف می باشد که فرایند جوجه کشی را برای کاربر بسیار آسان نموده است.

برای انجام جوجه کشی از تخم های نطفه دار نژاد یک پرنده باید دوره جوجه کشی، میزان دما و رطوبت ستر و همچنین دما و رطوبت هچر مربوط به آن نژاد را بدانید. کتاب های مرجع در این زمینه موجود می باشند که تمامی اطلاعات لازم برای جوجه کشی از نژادهای مختلف یک پرنده را کامل توضیح داده اند. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید از این منابع استفاده کنید.

چقد طول میکشد تا از طریق جوجه کشی به درامد برسم؟

پاسخ به این سؤال بستگی به پرنده مد نظر دارد. زیرا دوره جوجه کشی و مدت زمان تبدیل تخم نطفه دار به جوجه در تمامی پرنده ها یکسان نیست. طول دوره جوجه کشی برای بیشتر پرنده ها کمتر از 30 روز میباشد. بعنوان مثال طول دوره جوجه کشی مرغ، 21 روز و مدت زمان جوجه کشی غاز 35 روز طول میکشد. بنابراین می توان گفت پس از تقریبا یک ماه می توان با فروش جوجه های یک روزه به درامد رسید. در زمینه فروش جوجه های یک روزه نگران نباشید، زیرا میزان تقاضا در این بازار زیاد است.

در عرض یک سال چقدر می توانم از این طریق کسب درامد داشته باشم؟

پاسخ به این سؤال نیز بستگی به ظرفیت جوجه کشی دارد. مسلما هر چقدر ظرفیت جوجه کشی که انجام میدهید بیشتر باشد، سود بیشتری به دست خواهید آورد. زمان برگشت سرمایه نیز به نوع دستگاه و همچنین پرنده مد نظر بستگی دارد. معمولا سود حاصل از جوجه کشی پرنده های زینتی بالا می باشد و افراد کمتر از 3 ماه سرمایه اولیه خود را به دست می آورند. البته فاکتورهای مهمی بر میزان سودهی جوجه کشی تأثیر گذار می باشند. تجربه اپراتور جوجه کش، کیفیت دستگاه جوجه کشی و کیفیت تخم های نطفه دار و رعایت اصول جوجه کشی مهمترین این عوامل می باشند.

 

 

اگر قبل از شروع جوجه کشی و یا بعد از آن به مشاوره نیاز داشته باشم، چه کنم؟

ما مفتخریم که امروزه در این عرصه گارانتی و خدمات پس از فروش گسترده و جامع به مشتریان ارائه میدهیم. ارائه مشاوره رایگان به منظور انتخاب بهترین محصول، ارزیابی و درک نیاز مشتری تخصص ما می باشد. کارشناسان و مشاوران ما با ارزیابی و تشخیص دقیق نیاز شما، بهترین راهنمایی ها را به شما ارائه خواهند داد. برای مطالعه سایت دستگاه جوجه کشی (https://joojekeshi.com/ ) کلیک کنید .

 این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط سفارش دهنده تهیه شده است.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۱۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد

به گفته معاون سازمان اموال تملیکی، این سازمان براساس قانون موظف به تعیین تکلیف ماشین آلات و خودروهای رسوبی شده و با توجه به ابطال بخشنامه گمرک توسط دیوان عدالت اداری، روند تعیین تکلیف ماشین آلات ادامه خواهد یافت. - اخبار اقتصادی -

سعید غلامی معاون بهره برداری و فروش اموال منقول سازمان اموال تملیکی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در پاسخ به سوالی در خصوص عملکرد سال 1402 این سازمان در حوزه درآمد و فروش گفت: سازمان اموال تملیکی در ادامه مسیر تحولی خود که از سال 1401 آغاز شده بود، دستاوردهای خوبی را نیز در سال 1402 کسب کرد. اصلی ترین رسالت سازمان اموال تملیکی تعیین تکلیف کالاهای مکشوفه به ظن قاچاق و کالاهای متروکه گمرکی است.

وی افزود: فرآیند تعیین تکلیف نیز به 4 صورت مختلف انجام می‌شود. بر این اساس یا کالاها امحا می‌شود، یا استرداد می‌شود، یا در حراج‌ها به فروش می‌رسد و یا به گمرک جمهوری اسلامی ایران استرداد می‌شود. در سال 1402 شاهد بودیم که اعاده کالاها 4 هزار درصد رشد کرد. به این ترتیب توانستیم که بخش عمده کالاهای متروکه‌ای که در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار گرفته است را تعیین تکلیف و به چرخه تولید بازگردانیم.

رشد 500 درصدی فروش کالاها در سال 1402

معاون بهره برداری و فروش اموال تملیکی ادامه داد: بر این اساس 17 هزار میلیارد تومان کالا اعاده شده است. در حوزه فروش نیز، بیش از 7 هزار میلیارد تومان کالا به فروش رسید که رشد بیش از 500 درصدی داشت. در حوزه استرداد 1200 میلیارد تومان کالا استرداد شد. ضمن اینکه در حوزه انهدام شاهد کاهش 20 درصدی امحای کالاها بودیم. این آمار به این معنا است که دیگر کالاها آنقدر در انبارهای سازمان باقی نمی‌مانند که تاریخ مصرف آنها بگذرد. این موضوع نتیجه عملکرد مثبت سازمان و فعالیت جهادی است که در 30 استان کشور در سال 1402 شکل گرفت.

سازمان اموال تملیکی در سنوات گذشته هر ماه یک بار مزایده فروش کالا برگزار می‌کرد. معمولا در فروردین ماه به لیل تعطیلات مزایده‌ای برگزار نمی‌شد. در نتیجه در طول سال در نهایت 11 مرحله مزایده آن هم به صورت حضوری و متمرکز در ایران برگزار می‌شد. اما تنها در سال 1402، 41 مزایده برگزار شد. در حقیقت در هر ماه تقریباً 4 مزایده برگزار کردیم. این مزایده‌ها به صورت شفاف و در بستر سامانه تدارکات الکترونیک دولت انجام شد.

وی با اشاره به اینکه یکی از اقداماتی که در سال 1402 رخ داد، برگزاری اولین حراج خرده فروشی به صورت برخط بود، گفت: 11 مرحله حراج خرده فروشی در سال 1401، به 263 مرحله حراج خرده فروشی برخط ارتقا پیدا کرد. این موضوع نتیجه استفاده از ابزارهای جدید و الکترونیکی بود. افراد می‌توانستند در این حراج‌ها، پیشنهاد خود را نیز متناسب با پیشنهاد دیگران تغییر دهند. با توجه به تغییر مدل حراج استقبال خوبی شد.

بر همین اساس 6500 قلم کالا به فروش رسید و حدود 36 هزار نفر در این حراج‌ها حضور داشتند. این موضوع از جمله اقدمات مهم دولت در جهت ایجاد تنوع در روش‌های فروش و شفافیت بود. باید اطلاع رسانی بهتری در این زمینه انجام شود تا افراد و خانواده‌ها در جریان مزایده قرار بگیرند. در حال حاضر منعی برای شرکت افراد حتی کارمندان دولت در مزایده‌ها وجود ندارد.

حجم بالای کالاهای متروکه و کشفیات قاچاق به دلیل مشکلات تجارت خارجی

غلامی با بیان اینکه در گذشته بیش از 40 درصد مجموع کالاها یا استرداد و یا امحا می‌شده است، گفت: اما با وجود اینکه طی دو سال اخیر نیروی انسانی و بودجه سازمان تغییرات زیادی نداشته است، 94 درصد کالاها یا اعاده شدند و یا به فروش رسیدند. در نتیجه تنها 6 درصد کالاها منهدم (یک درصد) یا استرداد (5 درصد) شدند. بنابراین سازمان با وجود نیروهای محدود به سمت افزایش کارایی و بهره‌وری با وجود همین امکانات موجود رفته است.

با وجود آمارهای موجود می‌توان گفت که اهداف سفرهای ریاست محترم جمهور و ریاست قوه قضائیه تا حد زیادی محقق شد. با این وجود به دلیل شرایط اقتصاد کلان کشور، برخی ممنوعیت‌ها و محدودیت‌ها و همچنین مشکلات ناشی از تحریم‌های ظالمانه، حجم کالاهای متروکه و قاچاق بالا است.

وی اظهار کرد: به این ترتیب شاهد هستیم که در برخی گمرکات کشور هنوز ماشین‌آلات راه‌سازی، خودروهای سواری، موتور سیکلت‌ها یا کالاهای تجاری به سبب مشکلات ارزی و عدم تامین ارز در فرآیند ترخیص دچار مشکل هستند. با توجه به این موارد و بازه زمانی قانونی تعیین شده صاحبان کالا نمی‌توانند کالای خود را ترخیص کنند. به همین دلیل حجم کالای متروکه بالا است.

یکی از رسالت‌های سازمان اموال تملیکی تسریع در آزادسازی اسکله‌ها و بنادر است. کالاها باید به سرعت از بنادر ترخیص، و وارد چرخه تولید شوند. اگر کالاها طولانی مدت در باقی بمانند سبب قفل شدن اسکله‌ها خواهند شد.

تحقق 100 درصدی درآمدهای پیش‌بینی شده برای 1402/ اموال تملیکی با فروش 12 همت کالا سودده ماند

معاون بهره برداری و فروش اموال تملیکی در پاسخ به سوالی در مورد درآمدها و هزینه‌های سازمان اموال تملیکی در سال 1402، گفت: سازمان اموال تملیکی به عنوان یک شرکت دولتی شناخته می‌شود که تا 1400 زیان‌ده بوده است. با توجه به اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم، این شرکت به یکی از 7 شرکت سود‌ده تبدیل شده است.

شرکت‌ها دولتی به این شکل اداره می‌شوند که بودجه شرکت در ابتدای سال تصویب می‌شود. نکته‌ای که در خصوص سال 1402 وجود داشت این بود که با توجه به افزایش فروش در سال 1402، حدود ابان ماه کلیه اهداف درآمدی سال 1402 را محقق کردیم. برای آنکه بتوانیم توسعه زیرساخت‌ها و خرید انبارهای جدید را داشته باشیم، بودجه اصلاحی را تقدیم مجمع عمومی سازمان کردیم و به این ترتیب رقم فروش 7 هزار میلیارد تومانی را به 12 هزار میلیارد تومان افزایش دادیم.

وی گفت: به این ترتیب در 4 ماهه پایانی سال کار فشرده‌ای در 31 استان انجام شد تا در نهایت در روزهای پایانی سال 1402 رقم 12 هزار میلیارد تومان تعیین شده محقق شد. به این ترتیب 100 درصد درآمدهای پیش‌بینی شده برای سال 1402 محقق شد. به این ترتیب سازمان اموال تملیکی در سال 1402 نیز سودده بوده است.

همه فروش سازمان اموال تملیکی به حساب خزانه واریز می‌شود

غلامی در پاسخ به سوالی در مورد سرنوشت مازاد درآمدهای سازمان اموال تملیکی گفت: تمام فروش‌های سازمان اموال تملیکی مستقیم به خزانه دولت واریز می‌شود. در قانون ذکر شده است که 10 درصد از فروش به عنوان کارمزد به سازمان اموال تملیکی پرداخت شود. با این وجود اگر این فروش بیش از زقم تعیین شده در بودجه سازمان باشد، به سازمان تعلق نمی‌گیرد.

وی با تاکید بر اینکه به این ترتیب 80 درصد سودی که سازمان اموال تملیکی مازاد بر بودجه خود محقق می‌کند، به عنوان مالیات بر شرکت‌ها و عوارض مربوطه به حساب خزانه واریز می‌شود، گفت: کمتر از 20 درصد این سود بابت خرید و نگهداری زیرساخت‌ها به سازمان اموال تملیکی پرداخت می‌شود. وظیفه اصلی سازمان اموال تملیکی صیانت از اموال دولت است.

با این وجود تا سال 1400، 80 درصد انبارهای سازمان استیجاری بوده است. طی برنامه‌ریزی که به خصوص در استان‌های هدف مانند هرمزگان، بوشهر و مازندران انجام شد، انبارهای جدیدی را خریداری کردیم تا بتوانید از کالاهای در اختیار سازمان مراقبت کنیم. باید استانداردهایی در مورد سیستم هشدار و کنترل حریق، قفسه‌بندی و موارد دیگری رعایت شود که در گذشته این اتفاق رخ نمی‌داد.

فروش 1500 دستگاه ماشین آلات راه‌سازی و خودرو سواری در سال 1402

معاون بهره برداری و فروش اموال تملیکی در خصوص مجوز تعیین تکلیف خودروهای سواری و ماشین آلات در بودجه سال 1402 و تکرار یا عدم تکرار آن در سال 1403 گفت: تا پیش از سال 1402 اگر به بنادر مراجعه می‌کردید، خودروها و ماشین الاتی را مشاهده می‌کردید که بعضاً 10 تا 15 سال در هوای شرجی بنادر باقی مانده بوند.

این موارد کالاهای مصرفی هستند که مستقیماً به بخش صنعتی کمک می‌کنند. دولت، قوه قضائیه و مجلس در این موضوع ورود کردند. در بند 5 تغییرات متفرقه قانون بودجه سال 1402 بندی به تصویب رسید که براساس آن امکان تعیین تکلیف و فروش مزایده‌ای ماشین آلات، خودروهای سواری و حتی موتور سیکلت‌ها فراهم شد. به این ترتیب حدود 1500 دستگاه ماشین الات و خودرو سواری در سال گذشته به فروش رسید. این ظرفیت براساس بند قانون بودجه بود و تنها در سال 1402 می‌شد از آن استفاده کرد. سازمان اموال تملیکی پیگیری کرد تا این بند در بودجه سال 1403 نیز تکرار شود. این موضوع در جدول شماره 5 قانون بودجه درج شد و امیدوار هستیم که به زودی ابلاغ شود.

فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ معاون سازمان: اموال تملیکی تنها مجری قانون است

وی در پاسخ به سوالی در مورد ابهامات موجود در مورد مستهلک بودن بخشی از ماشین الات وارد شده و یا نداشتن ثبت سفارش برخی دیگر از آنها گفت: سازمان اموال تملیکی یک دستگاه اجرایی و تابع قوانین است. ماشین الات راه‌سازی جزو کالاهای ممنوعه نیستند. بلکه جزو کالاهای مجاز مشروط هستند.

 ما به عنوان دستگاه اجرایی وارد این مدل ابهامات نمی‌شویم. مراجع قانون‌گذاری و سیاست‌گذاری تجارت خارجی از جمله وزارت صمت این سیاست‌ها را وضع می‌کند. همچنین هیئت دولت مقرراتی را در خصوص اعمال محدودیت، ممنوعیت و یا امکان عرضه کالاها در کشور تعیین می‌کنند. سازمان نیز خود را تابع این قوانین و مقررات می‌داند.

غلامی در مورد مصوبه گمرک در خصوص ممنوعیت واردات ماشین آلات به دلیل ابهامات جدی موجود گفت: در خصوص اینکه آیا این کالاها باید وارد کشور شوند و یا توقیف گمرکی شوند، دیوان عدالت اداری طی حکمی بخشنامه گمرک در این خصوص را ابطال کرده و اعلام کرده است که این کالاها مجاز مشروط هستند که باید به عنوان کالای متروکه توسط سازمان اموال تملیکی به فروش برسد. سازمان نیز تلاش خود را انجام می‌دهد تا در چارچوب قانون کار خود را به انجام برساند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت‌های نجومی اجاره ماشین عروس!
  • نحوه ثبت نام اینترنتی کلاس اولی‌ها + مدارک مورد نیاز و سایت ثبت نام
  • ماجرای رسوب ۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی در بندرعباس
  • مغز انسان به شکلی بی‌نظیر شبیه‌سازی شد
  • نحوه پرورش میلیون‌ها قورباغه غول پیکر گوشتی توسط کشاورزان تایلندی (فیلم)
  • قتل فرزند کوچک‌تر جلوی چشم مادر!/ عکس
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا
  • سه دستگاه ماشین آتش‌نشانی روز دنیا به شهرک شکوهیه تحویل شد
  • جوجه ریزی بیش از ۴ میلیون قطعه‌ در واحد‌های پرورش مرغ استان قزوین